Velkommen til mit Inspirationskid


Ambitionen med denne blog er, at give inspiration til at nyde livet, sætte lidt kulør på både hverdag og weekend med lækre opskrifter, vinforslag og masser af gode tips. Jeg blogger om alt inden for forkælelse og livsnydelse. I juni 2015 blev jeg velsignet med tvillinger - livet har taget en 360 graders drejning, og bloggen handler derfor også nu om livsnydelse for både voksne og børn. Ud over mad og vin, blogger jeg også om rejser, velvære, litteratur, kunst, restauranter, musik, hoteller samt blogger om alle de livsglæder, som optager mig i nuet.
Jeg elsker at tage billeder og skrive, så ud over at følge mig her på bloggen, kan du også følge mig på Twitter her https://twitter.com/ChristinaHoyer og Instagram på http://instagram.com/christinahoyerglahn#

mandag den 11. marts 2013

11/3-2013 - Dagens foto og ord, Nesbru, Norge

Det er helt utrolig sådan en forskel, som der er på nat og dag temperaturmæssigt lige nu. Minus 12 grader i aftes, da vi gik i seng og minus 2 grader her til morgen. Solen skinner fra en blå himmel, lyset er vældig skarpt og vandet har nu fået kontakt fra hver sin ende i den tange, hvor vi bor.

Selv om her er så koldt om natten, så føles - det modsat i Danmark - ikke særlig koldt, da vi stort set ingen vind har her. Faktisk kan man sagtens sidde og slikke sol uden for lige nu, så længe man er klædt nogenlunde på. Men solen luner - og gør glad.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar