Velkommen til mit Inspirationskid


Ambitionen med denne blog er, at give inspiration til at nyde livet, sætte lidt kulør på både hverdag og weekend med lækre opskrifter, vinforslag og masser af gode tips. Jeg blogger om alt inden for forkælelse og livsnydelse. I juni 2015 blev jeg velsignet med tvillinger - livet har taget en 360 graders drejning, og bloggen handler derfor også nu om livsnydelse for både voksne og børn. Ud over mad og vin, blogger jeg også om rejser, velvære, litteratur, kunst, restauranter, musik, hoteller samt blogger om alle de livsglæder, som optager mig i nuet.
Jeg elsker at tage billeder og skrive, så ud over at følge mig her på bloggen, kan du også følge mig på Twitter her https://twitter.com/ChristinaHoyer og Instagram på http://instagram.com/christinahoyerglahn#

mandag den 18. februar 2013

Stegt kyllingbryst med ricotta/parmesan ravioli og tomatsauce

Enkel ret, som er lynhurtigt at tilberede, og som smager skønt. Det er ikke så ofte, at vi får pasta her i huset, men nu faldte jeg lige over nogle lækre ravioli på tilbud, som bare måtte prøves.

Det er selvfølgelig smag og behag, men når vi nu en sjælden gang spiser pasta, så må det også være frisk pasta.

Det skal du bruge:


(til 4 personer)

4 kyllingebryst
1 håndfuld frisk basilikum
2 hakket gult løg
2 presset fed hvidløg
2 ds flåede tomater
2 pk. ravioli med ricotta/parmasanfyld
Olivenolie
Havsalt
Friskkværnet peber

Sådan gør du:


1) Krydr kyllingbrysterne med salt og peber, og steg dem på en varm pande i ca. 4 minutter på hver side (alt efter tykkelse)
2) Skyl og hak basilikum og løg og pres hvidløgene
3) Varm olivenolie op på en pande og sautér løg og hvidløg til de er blanke.
4) Tilsæt herefter de flåede tomater og basilikum. Smag til med salt og peber. Lad blandingen simre i 5-6 minutter
5) Kog de friske ravioli efter anvisningerne på pakken (typisk 3-4 minutter)
6) Portionsanret med et kyllingebryst på hver tallerken ved siden af ravioli toppet med tomatsauce og lidt olivenolie

Ingen kommentarer:

Send en kommentar