Velkommen til mit Inspirationskid


Ambitionen med denne blog er, at give inspiration til at nyde livet, sætte lidt kulør på både hverdag og weekend med lækre opskrifter, vinforslag og masser af gode tips. Jeg blogger om alt inden for forkælelse og livsnydelse. I juni 2015 blev jeg velsignet med tvillinger - livet har taget en 360 graders drejning, og bloggen handler derfor også nu om livsnydelse for både voksne og børn. Ud over mad og vin, blogger jeg også om rejser, velvære, litteratur, kunst, restauranter, musik, hoteller samt blogger om alle de livsglæder, som optager mig i nuet.
Jeg elsker at tage billeder og skrive, så ud over at følge mig her på bloggen, kan du også følge mig på Twitter her https://twitter.com/ChristinaHoyer og Instagram på http://instagram.com/christinahoyerglahn#

søndag den 24. februar 2013

Kyllingebryst med lun fetaost på blandede salater og harissadressing

Med en en masse salat og kæmpe blok fetaost i overskud i køleskabet var det lidt givet, at disse to ingredienser skulle indgå i mandagens ret. Da fetaosten var ret fast i konsistensen, tænkte jeg, at jeg ville forsøge at skære nogle skiver og stege dem på panden. Resultatet blev ret vellykket, og den lune fetaost smagte super godt sammen med de blandede salater og harissadressingen.

Det skal du bruge:

(4 personer)

4 stk kyllingebryst
½ tsk cayennepeber
1 pose rucola salat
½ iceberg hoved
200 g hel, fast fetaost fra en blok
4 blommetomater
3 dl tyrkisk yoghurt (alternativ græsk yoghurt)
1 fed hvidløg
1 spsk harissa paste
1 tsk akaciehonning
Havsalt
Friskkværnet peber
Olivenolie

Sådan gør du:


1) Krydr kyllingebrysterne med peber, salt og lidt cayennepeber
2) Steg kyllingebrysterne på panden i lidt olivenolie ca. 4-5 minutter på hver side, til de er gennemstegte
3) Skær 4-5 skiver fetaost af blokken og del hver skive i yderligere 2-3 stave
4) Varm lidt olivenolie op i en pande og steg fetaostskiverne til de tager farve
5) Skyl salaterne og skær tomaterne i både
6) Riv hvidløgsfed og bland det med yoghurt, harissa, havsalt og friskkværnet peber samt akaciehonning
6) Anret kyllingen sammen med salat og tomater toppet med den lune fetaost og harissadressingen ved siden af

Ingen kommentarer:

Send en kommentar