Velkommen til mit Inspirationskid


Ambitionen med denne blog er, at give inspiration til at nyde livet, sætte lidt kulør på både hverdag og weekend med lækre opskrifter, vinforslag og masser af gode tips. Jeg blogger om alt inden for forkælelse og livsnydelse. I juni 2015 blev jeg velsignet med tvillinger - livet har taget en 360 graders drejning, og bloggen handler derfor også nu om livsnydelse for både voksne og børn. Ud over mad og vin, blogger jeg også om rejser, velvære, litteratur, kunst, restauranter, musik, hoteller samt blogger om alle de livsglæder, som optager mig i nuet.
Jeg elsker at tage billeder og skrive, så ud over at følge mig her på bloggen, kan du også følge mig på Twitter her https://twitter.com/ChristinaHoyer og Instagram på http://instagram.com/christinahoyerglahn#

tirsdag den 19. februar 2013

Asiatisk kyllingewok med østerssauce

Igen en let og simpel ret, som jeg synes er rigtig god at lave, når jeg har nogle rester af grøntsager i køleskabet, jeg ikke rigtig ved, hvad jeg skal stille op med. Du kan bruge alle mulige slags grøntsager i retten - sammen med østerssaucen smager det skønt. Jeg brugte rød peberfrugt, gulerødder, løg og tomater.

Det skal du bruge:


(4 personer)

4 stk kyllingebryst
1 chili
1 fed hvidløg
4-5 cm frisk ingefær
4 tomater
2 røde peberfrugter
2 gule løg
4 gulerødder
1 dl østerssauce
3 spsk soya
1 spsk rød currypaste
2 spsk kokosolie
Evt. ris som tilbehør

Sådan gør du:


1) Snit chilien fint, pres hvidløget og riv ingefær. Kom det hele om i en skål og tilsæt ca. ½ dl østerssauce og 2 spsk soya. Rør godt rundt til en marianade
2) Skær kyllingebryststykkerne i mindre stykker og kom dem op i en plastikpose sammen med marianaden. Luk posen godt, og bruge hænderne uden på posen til at fordele marinaden godt mellem kyllingestykkerne. Kom posen med marinaden og kyllingestykkerne i køleskabet og lad trække i ca. 1 time
3) Klargør grøntsagerne: Tomater og løg skæres i mindre både og peberfrugter samt gulerøder skæres i tynde stave
4) Varm kokosolie op i en varm wok og tilsæt løgene. Lad løgene stege til de bliver klare.
5) Herefter tilsættes kyllingestykkerne og marinaden, som steges ind til alle kyllingestykker og sider er blevet brunet
6) Tilsæt nu grøntsagerne og steg et par minutter
7) Tilsæt currypaste og resten af østerssaucen og rør godt rund
8) Lad retten simrer i yderligere 3-4 minutter, hvorefter den serveres rygende varm eventuel sammen med ris

Ingen kommentarer:

Send en kommentar