Velkommen til mit Inspirationskid


Ambitionen med denne blog er, at give inspiration til at nyde livet, sætte lidt kulør på både hverdag og weekend med lækre opskrifter, vinforslag og masser af gode tips. Jeg blogger om alt inden for forkælelse og livsnydelse. I juni 2015 blev jeg velsignet med tvillinger - livet har taget en 360 graders drejning, og bloggen handler derfor også nu om livsnydelse for både voksne og børn. Ud over mad og vin, blogger jeg også om rejser, velvære, litteratur, kunst, restauranter, musik, hoteller samt blogger om alle de livsglæder, som optager mig i nuet.
Jeg elsker at tage billeder og skrive, så ud over at følge mig her på bloggen, kan du også følge mig på Twitter her https://twitter.com/ChristinaHoyer og Instagram på http://instagram.com/christinahoyerglahn#

onsdag den 27. februar 2013

27/2-2013 - Dagens foto fra Nesbru, Norge

Kl. er 11.00 og solen kæmper for at trænge igennem en del dis, som hænger over fjorden. På trods af disen er lyset stadig afsindig skarpt, og skønt ser det ud. Den megen dis skyldes de store temperaturforskelle, som der har været det seneste døgn på nat og dag. Da vi gik i seng i aftes havde vi minus 10 grader, og nu står den på minus 3.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar