Velkommen til mit Inspirationskid


Ambitionen med denne blog er, at give inspiration til at nyde livet, sætte lidt kulør på både hverdag og weekend med lækre opskrifter, vinforslag og masser af gode tips. Jeg blogger om alt inden for forkælelse og livsnydelse. I juni 2015 blev jeg velsignet med tvillinger - livet har taget en 360 graders drejning, og bloggen handler derfor også nu om livsnydelse for både voksne og børn. Ud over mad og vin, blogger jeg også om rejser, velvære, litteratur, kunst, restauranter, musik, hoteller samt blogger om alle de livsglæder, som optager mig i nuet.
Jeg elsker at tage billeder og skrive, så ud over at følge mig her på bloggen, kan du også følge mig på Twitter her https://twitter.com/ChristinaHoyer og Instagram på http://instagram.com/christinahoyerglahn#

fredag den 25. januar 2013

Vinter III - 2013

I går var endnu en dag med et smukt, smukt vejr her i Norge. Jeg fik kæmpet mig ned til vandet uden at brække arme og ben (det er en ren skøjtebane nedad!!), og mødte de skønneste farver, jeg længe har set. Det resulterede selvfølgelig i, at der blev knipses nogle flere vinterbilleder, som kan ses nedenfor.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar