Velkommen til mit Inspirationskid


Ambitionen med denne blog er, at give inspiration til at nyde livet, sætte lidt kulør på både hverdag og weekend med lækre opskrifter, vinforslag og masser af gode tips. Jeg blogger om alt inden for forkælelse og livsnydelse. I juni 2015 blev jeg velsignet med tvillinger - livet har taget en 360 graders drejning, og bloggen handler derfor også nu om livsnydelse for både voksne og børn. Ud over mad og vin, blogger jeg også om rejser, velvære, litteratur, kunst, restauranter, musik, hoteller samt blogger om alle de livsglæder, som optager mig i nuet.
Jeg elsker at tage billeder og skrive, så ud over at følge mig her på bloggen, kan du også følge mig på Twitter her https://twitter.com/ChristinaHoyer og Instagram på http://instagram.com/christinahoyerglahn#

onsdag den 16. januar 2013

Kylling med julesalat og granatæbledressing

Mere enkelt kan det næsten ikke blive - og smagen af det sprøde julesalat med de små granatæbler er intent mindre end superskøn. Salaten er god til stor set al slags kød og fisk, så det behøver ikke nødvendigvis at være kylling, som du serverer til.

Det skal du bruge:


(4 personer)

4 kyllingefileter
4 julesalat
1 granatæble
2 spsk æbleeddike
2 spsk koldpresset rapsolie
1 spsk akaciehonning
havsalt
friskkværnet peber
½ bundt frisk estragon

Sådan gør du:


1) Krydr kyllingefileterne med salt og peber og lidt hakket frisk estragon, og steg fileterne på en varm pande (ca. 4-5 minutter på hver side)
2) Skær roden af julesalaten og del den i hele blade
3) Skær herefter grananæblet over, og bank kernerne ud ved at slå på skallen med en grydeske eller lignende
4) Vend granatæblekernerne med eddike, olie, honning, salt og peber
5) Kom dressingen over julesalaten, vend godt rundt
6) Anret julesalaten med dressingen på hver sin tallerken sammen med kyllingefilet, og drys med estragon
7) Retten skal serveres med det samme for at salaten skal bevære sin sprødhed

Ingen kommentarer:

Send en kommentar