Velkommen til mit Inspirationskid


Ambitionen med denne blog er, at give inspiration til at nyde livet, sætte lidt kulør på både hverdag og weekend med lækre opskrifter, vinforslag og masser af gode tips. Jeg blogger om alt inden for forkælelse og livsnydelse. I juni 2015 blev jeg velsignet med tvillinger - livet har taget en 360 graders drejning, og bloggen handler derfor også nu om livsnydelse for både voksne og børn. Ud over mad og vin, blogger jeg også om rejser, velvære, litteratur, kunst, restauranter, musik, hoteller samt blogger om alle de livsglæder, som optager mig i nuet.
Jeg elsker at tage billeder og skrive, så ud over at følge mig her på bloggen, kan du også følge mig på Twitter her https://twitter.com/ChristinaHoyer og Instagram på http://instagram.com/christinahoyerglahn#

torsdag den 17. januar 2013

Baconstegt laks med linser og blodgrape

Egentlig er vi ikke de store fans af grønne linser her i huset, men kombination af linser, baconstegt laks og blodgrape i denne ret giver en overraskende god smag. Efterfølgende har vi fået mere mod på at bruge grønne linser i madlavningen, da de jo er et sundt alternativ til ris og pasta, og sat sammen med de rigtige ingredienser, er de faktisk også et rigtigt godt alternativ.

 

 

Det skal du bruge:


(4 personer)

400 g grønne linser
2 blodgrapefrugter
2 spsk olivenolie
2 spsk balsamico
1 lille bundt bredbladet persille
4 laksesteaks
8 skiver bacon
1 godt grovbrød

Sådan gør du:


1) Kom linserne i en gryde og dæk med rigeligt vand og lidt salt
2) Kog linserne til de er mør, det tager 20-30 minutter
3) Hæld linserne i en sigte og lad dem dryppe af
4) Sær skræl og bund af grapefrugterne, og skær dem i fileter ved at skære kødet fri mellem de hvide hinder
5) Vend linserne med olie og balsamico og smag til med salt og peber
6) Hak persille groft og vend den i linserne sammen med grapefrugtfileterne
7) Rul 2 skiver bacon om hver laksesteak. Steg dem ved jævn varme på en pande uden fedtstof, til baconen er sprød og gyldenbrun.
8) Anret laksen på linserne, og servér med et godt stykke groft brød

Ingen kommentarer:

Send en kommentar